Звездата на Уест Хем Юнайтед Едмилсон Фернандес рискува да си навлече гнева на феновете на „чуковете“ с последното си интервю, което даде за английските медии.

Швейцарецът говори за охолния си живот в английската столица, въпреки че престоят му в Уест Хем не започна по най-добрия начин. Фернандес премина в английския клуб от Сион миналото лято за сумата от 5,5 млн. паунда.

По всичко личи, че животът в Лондон допада на Едмилсон, който не спира да парадира в социалните мрежи. Наскоро той се похвали с последен модел спортен автомобил, а във въпросното интервю сподели, че в момента има няколко „официални“ приятелки.

„В момента имам няколко приятелки. Никоя от тях не ми е казала, че трябва да бъда сериозен. Имам няколко официални и няколко, които не са толкова официални“, изригна 20-годишният Фернандес.

„Лондон е страхотен град. Чудесен е, много по добър от малкото градче Фули, където израснах. Нямам намерения да се връщам там. В момента гледам О2 Arena от апартамента си и искам да ходя на концерти, тъй като всички големи имена пеят та“, продължи полузащитникът на Уест Хем.

Фернандес не пропусна да се похвали също, че често пазарува скъпи маркови обувки. Разбира се, всичко това е надлежно „документирано“ в Instagram.