Мениджърът на Лийдс Нийл Уорнък коментира инцидента, при който фен на неговия отбор нападна вратаря на Шефийлд Уензди Крис Къркланд. Шефийлд и Лийдс завършиха 1:1, но двубоят бе загрозен от случката.

"Беше ме срам, че съм мениджър. Беше позорно," коментира Уорнък. "Властите трябва да го заловят и да го хвърлят в затвора веднага. Няма място за такива неща на терена. Дори не трябва да го обсъждаме. Той провали всичко за всички ни. Не може така, пълен глупак. Да, наистина има искри между нас, става дерби, страхотна атмосфера. Но да видиш такова нещо на терена, е просто позор."

Мениджърът на Шефийлд Уензди Дейв Джоунс призова феновете на Лийдс да бъдат изхвърлени от всички мачове. "Не бива да им се позволява да стъпват на чужд терен. Те са противни животни. Говорим си непрекъснато за расизъм, но това, ето това е расизъм. Не мога да си обясня как може обаче отборът на Лийдс после да отиде и да поздрави феновете, не, не може така. Трябва да бъдат наказани. Търпя ги от 12 години, но е време властите да вземат решение. Ето, и сега заради тях си говорим за инцидента, вместо да си говорим за футбол."