Опитният нападател на Рединг Якубу Айегбени не смята, че тимът му е тотален аутсайдер в мача с Арсенал от полуфиналите за ФА Къп тази събота. Неговият тим е в долната половина на таблицата в Чемпиъншип, докато "артилеристите", които миналата година взеха трофея, са втори в Премиършип. 

Но според нигериеца, който има множество голове в елита на Англия и неведнъж е огорчавал "топчиите" с екипите на Портсмут и Евертън, "кралските поданици" ще имат своите шансове, а Арсенал му е "клиент". 

"Разбира се, че можем да ги бием. Ако искаме да продължаваме напред, трябва да вярваме в себе си. Няма просто да излезем и да им бъдем боксова круша. Ние имаме достатъчно класни играчи."

"Вече не си спомням колко гола съм вкарал на Арсенал, но са много. Знам само, че винаги им вкарвам. Те са голям отбор с много качествени играчи и ако искаш да ги победиш, трябва да си готов за това и да си концентриран. Ние сме точно такива в момента", сподели Айегбени. 

32-годишният таран ще поведе тима си към финала на "Уембли" в събота вечерта от 19:20 часа. Този мач ще можете да наблюдавате в ефира на Диема, както и на нашата платформа Gong Play.