В Тотнъм разсеяха слуховете, че клубът иска да привлече на мястото на Мартин Йол бившия наставник на Челси Жозе Моуриньо.

В медиите в Англия се появиха спекулации, че „шпорите” подготвят голямо предложение към португалския специалист, за да дойде на „Уайт Харт Лейн”.

Говорител от щаба на тима на Митко Бербатов заяви: „Имаме си мениджър. Очаквахме, че пободни слухове ще тръгнат, но президентът ни Даниел Леви изрази подкрепата си за Йол за пореден път. Всички очакваме да се получи обрат в нашата игра, за да започнем да побеждаваме, сигурни сме, че той ще постигне тази цел.”

Мартин сподели след снощната победа над Анортозис със 6:1, че съжалява за Моуриньо, като сподели, че португалецът е бил „диаманта в короната” на „Стамфорд Бридж”.

От друга страна, „сините” са си свършили работата, след като успяха да накарат Жозе да подпише клауза, която не му позволява да работи в Англия до края на този сезон. Португалецът се съгласи на това условие, тъй като срещу него, той и треньорският му екип ще получат обезщетение в размер на общо 16 милиона паунда, информира “Daily Mail”.