Звездата на Челси - Уилиан, призна, че без да се замисли би подписал нов 3-годишен договор със "сините", стига подобна оферта да пристигне. Тимът от Западен Лондон все още може да изпусне един от най-добрите си играчи като свободен агент, тъй като договорът на бразилеца изтича съвсем скоро. 

Мениджърът на тима - Франк Лампард, показа ясно, че иска да го задържи, но все още няма оферта за 31-годишното крило за повече от 2 години, а конкурентите на Челси продължават да дебнат. 

Арсенал и Тотнъм са сред отборите, които проявяват най-силни аспирации за подписа на бразилеца, а не отдавна той самият заяви, че би избрал някой от тези два отбора, тай като иска да остане в Лондон. 

"Да, има слухове за няколко отбора, които се интересуват", призна самият Уилиан. 

"Времето минава, а аз нямам конкретно предложение. Слуховете продължават да растат, но аз чакам. Агентът ми все още не се е свързал с мен с новини, очаквам обаждането му."

"Челси ми предложи 2-годишен договор, а аз поисках 3-годишен. Това е желанието ми, така че не съм се разбрал и с тях. Ако се разберем за 3 години, взимам химикалката и подписвам още утре", отсече Уилиан.