Бившият селекционер на английския национален отбор Глен Ходъл ще претърпи нова операция на сърцето до края на годината. Тя ще е за поставяне на троен байпас, с което се цели пълното възстановяване на предишното качество на живот на футболния експерт. 

Ходъл получи инфаркт точно преди една седмица, навръх 61-ия си рожден ден, секунди след като приключи участието му в сутрешно шоу по BT Sports. Бързата намеса на тонрежисьора в студиото, който му е направил сърдечен масаж, както и последвалата операция за поставяне на стентове в сърцето му, го спасиха от смърт. 

Настоящият футболен анализатор е обсъдил възможността за поставяне на троен байпас на сърцето с лекуващите го лекари и те са го уверили, че това е единствената възможност да се възстанови в максимална степен. Затова е дал съгласието си за такава хирургическа интервенция, но му трябва още известно време за възстановяване. 

От телевизията BT Sports обявиха, че ще го чакат толкова дълго време, колкото му е необходимо да се възстанови напълно и ще го включат отново в програмата си като футболен анализатор. Самият Ходъл също нямал намерение да се пенсионира и затова бил готов за операцията.