Бившият селекционер на Англия Глен Ходъл ще се възстанови напълно след прекарания инфаркт в събота, навръх рождения му ден. Новината обяви близък негов приятел пред вестник "Дейли Телеграф", който обаче пожела анонимност. 

Специалистът е анализатор за BT Sports и колабира минути след края на сутрешното шоу в ефира на телевизията в първия ден от уикенда. Един от тонрежисьорите му е направил животоспасяващ сърдечен масаж на мястото, а след това е закаран в болницата, където му е направена тежка операция и са му поставени три стента в сърцето. 

Ходъл е понесъл добре интервенциите и се очаква да се възстанови напълно без абсолютно никакви увреждания. Най-важното е, е няма засегнати други жизненоважни органи. Бившият английски селекционер е прекарал спокойна нощ в неделя срещу понеделник и е дал признаци на подобрение още днес. 

Семейството на Ходъл благодари на тонрежисьора Саймън Даниелс, чиято намеса е била изключително важна. Техническото лице дори е използвал дефибрилатор в студиото, за да възстанови сърдечния ритъм на бившия треньор и на практика му е спасил живота.