Сезон 2015/2016 във Висшата лига ще приключи официално тази вечер с двубой между Манчестър Юнайтед и Борнемут, а това означава, че пак иде ред да ощастливим някого измежду нашите най-активни читатели. Играта Гол на кръга във Висшата лига зарадва един куп хора досега с фланелки на любимите им английски тимове, а сега към лагера на седмичните победители се присъединява и последното парче от пъзела.

Александър Гърдев от София ще има поводи да се хвали с оригинален екип на Ливърпул. Той беше сред мнозинството гласували за попадението на Дани Дринкуотър, което спечели анкетата ни за 38-ия кръг. Звездата на Лестър получи над 71 процента от гласовете за топовния шут, с който опъна мрежата на Челси, и така позволи на всички, оценили го по достойнство, да се борят за седмичната награда.

Г-н Гърдев в следващите дни ще бъде потърсен от нашия партньор VIVACOM, за да получи полагащато му се по право, а вие не се отчайвайте! Тази вечер от 19 часа ще се теглият големият жребий – в който участват всички гласували за всяко от предложенията в хода на сезона – за върховната награда: пътуване и 2 билета за мач от Висшата лига.

P.S. И не на последно място – нашият титулярен победител за 37-ия кръг, Николай Пройчев, не се свърза с нас навреме, така че разпратихме съобщения до електронните пощи на избраните за резерви. Не е лошо да проверите входящите кутии, защото бързата реакция ще е със стойността на мечтана фланелка!

Списък с всички победители дотук:

4 кръг – Мирослав Димитров

5 кръг – Стойчо Русев

6 кръг - Кръстьо Кръстев

7 кръг - Младен Костов

8 кръг – Николай Колев

9 кръг – Александър Георгиев

10 кръг - Тома Начев

11 кръг - Павел Добчев

12 кръг - Валентин Василев

13 кръг - Калоян Георгиев

14 кръг - Илия Стоянов

15 кръг - Митко Тодоров

16 кръг - Георги Георгиев

17 кръг - Йоан Бургуджиев 

18 кръг - Пламен Пашинов

19 кръг - Атанас Коев

20 кръг - Даниел Стоянов

21 кръг - Стефан Шидеров

22 кръг - Пламен Вичев

23 кръг - Стойчо Русев

24 кръг - Милен Епченски

25 кръг - Донка Йорданова

26 кръг - Евгений Бучаков

27 кръг - Росен Тануцов

28 кръг - Димитър Шиков

29 кръг – Николай Георгиев

30 кръг - Даниел Капламаджиев

31 кръг - Тихомир Тодоров

32 кръг - Андрей Кючуков

33 кръг - Румяна Диянова

34 кръг – Тодор Манолов

35 кръг - Елена Стоянова

36 кръг - Стивън Костов

37 кръг - ???

38 кръг – Александър Гърдев