За титлата на Лестър във Висшата лига ще се говори още дълго време навсякъде по света, а във финалния кръг на английското първенство един от героите на „лисиците“ направи нужното, за да може новият шампион да наследи стария с престижно 1:1 на „Стамфорд Бридж“. Попадението на Дани Дринкуотър във вратата на Челси през уикенда гарантира не само, че тимът на Клаудио Раниери ще остане непобеден от лондончани през сезона, но също така и че някой от гласувалите във финалното издание на играта Гол на кръга ще се сдобие с награда.

Вие, читателите на Gong.bg, гласувахте най-много именно за попадението на новоизпечения английски национал. Той събра над 71 процента от общия вот, макар и анкетата ни да продължи далеч по-малко от обичайните 4 дни.

РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ГЛАСУВАНЕТО ЗА 38-ИЯ КРЪГ ВИЖТЕ ТУК!

Причината е, че нашият партньор VIVACOM няма търпение да проведе и голямата томбола, в която ще се разиграят пътуване и 2 билета за мач от новия сезон във Висшата лига. В нея участват не само носителите на седмични награди, но също така и всички други гласували в хода на целия сезон.

Големият късметлия ще бъде изтеглен на живо във вторник, 17 май, в предаването Премиър Лийг Токшоу по Diema sport 2 от 19.00 часа. Не пропускайте да следите и Gong.bg за подробна информация за спечелилите.

Иначе казано – колкото повече пъти сте гласували, имате толкова по-голям шанс да се превърнете в най-големия късметлия!

Също така се оглеждайте и за информацията относно последния ни носител на седмична награда – фланелка по избор на тим от Висшата лига!