Двадесет и седмият кръг във Висшата лига измина и Gong.bg, DiemaSport, и Vivacom ти дават поредната възможност не само да се насладиш на последните изключителни изпълнения по терените в Англия, а също така и да спечелиш награди.

В Премиършип отново не липсваха класни изпълнения. Затова ви питаме - Кой е най-красивият гол на 27-ия кръг в Англия? Всички истински привърженици на футбола или просто читатели, които искат да опитат късмета си, отново имат възможността да изберат най-атрактивния гол от уикенда във Висшата лига, за да участват в жребия за фланелка на любимия английски отбор.

Играй с Gong.bg, Vivacom и ТВ програмите „Vivacom Football Live” и “Премиър Лийг Токшоу с Vivacom”! 

Претендентите за признанието са отново трима, а гласуването е до петък на сутринта, когато ще бъдат обявени и крайните резултати. Ето и кои са номинираните за Гол на 27-ия кръг на Премиършип: 

Снаряд на Уикъм едва не скъса мрежата

Младок от Юнайтед наказа за втори път Арсенал

Йозил порази вратата на Юнайтед

МОЖЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ТУК

Гласувай за Гол на кръга във Висшата лига и можеш да спечелиш: фланелка на любимия английски футболен отбор и/или билет и пътуване за теб и твой приятел за мач от английската Висша лига.

Ако нямате регистрация, попълнете кратката форма за няколко секунди, и участвайте. Твоят глас ще потвърди, че си запознат с официалните правила на игратa.

Тази седмица заради междинния кръг в Англия гласуването по изключение ще приключи в ранния следобед на сряда.