Капитанът на Челси Джон Тери заяви, че ще преодолее болката от контузията, за да може да играе за своя тим, дори ако трябва да играе на инжекции.

Счупен пръст е причината английският национал да седи извън терена, но той разкри, силната си мотивация да се върне, колкото се може по-скоро в игра, дори и да трябва да плаща затова след време.

„Ако трябва да играя на инжекции, така да бъде. Единствено прекалено фатално нещо, може да ме държи извън терена за толкова дълго време. Наставникът Моуриньо смята, че ще се самоубия, ако изпусна още един мач. Може би има право. Чувствам се като изгубено куче. Не знам какво да правя, много се нервирам”, започна Тери.

„Виждал съм футболисти, които на 40 или 50 години куцат, заради почти разрушените си колена или болки в кръста. Най-вероятно, такава съдба ме очаква и мен. Но все пак става дума за моята кариера, това е, което съм избрал да върша и ще направя нужните жертви”, продължи Джон.

„Това е не е много дълъг период от професионалния ми живот и затова искам да спечеля, колко се може повече трофеи като футболист. Искам да играя във всеки мач – просто притежавам такава нагласа. Когато съм контузен, сядам на терена по време на тренировка и наблюдавам, как другите играят. Когато заниманието приключи, отивам да ме лекуват”, сподели още националът.

„Когато ми се отдаде възможност, работя здраво, за да се върна на терена, възможно най-скоро, така винаги знам, че съм направил всичко, което зависи от мен”, завърши Джон Тери.