Мениджърът на Фулъм Рой Ходжсън обяви при пристигането си в София, че очаква тежък мач срещу ЦСКА.

- Какво очаквате от мача?

- Какво очаквам ли? Ами, тежък мач. Много труден двубой. ЦСКА е добър отбор, но ние ще направим най-доброто, на което сме способни и нямаме търпение за срещата. Това е голямо предизвикателство за нас.

- Възможно ли е да пренебрегнете мачовете от Лига Европа за сметка на вътрешния шампионат?

- Не, никой отбор не би направил това. Всички се опитват да намерят баланс между двете състезания. Всички сме в подобна ситуация.

- Имате ли някакви притеснения от ЦСКА?

- Не, нямам притеснения. Ние играем срещу тим, който е толкова добър, колкото сме и ние. Очакваме тежък мач и ще трябва да се потрудим за добър резултат. Ще се срещнат два добри отбора, които се справят на ниво в УЕФА.

- Имате ли играчи, които ще пропуснат мача?

- Да, имаме един –двама отсъстващи.

- Кои са те?

- Ами ще ви кажа по-късно на пресконференцията.

- Смятате ли, че ЦСКА София все още е уважаван тим в Европа?

- Разбира се, че да. Мисля, че ЦСКА е достигал три пъти полуфинал в евротурнирите, а за Фулъм това е първо участие на това ниво, така че говорим за тим, който не само е много уважаван, но и има име в Европа. Но когато веднъж стигнеш до групите на УЕФА, вече няма лесни мачове. Всички отбори, които са достигнали тази фаза са се справили добре и са силни състави. Не очакваме лесен сблъсък и не искаме лесен мач. Искаме да играем срещу добър противник и да видим какво ще се случи накрая.

- Какво си спомняте от пътуването ви до София с Викинг?

- Ами, имам добри спомени. Всичко беше на ниво. Загубихме, но такива неща се случват. Определено имам добри спомени за мача и за мястото, така че се радвам, че съм тук отново.