Звездата на Челси Франк Лампард е трансферна цел на Пари Сен Жермен, информира таблоидът People. Според изданието обаче, амбициите на френския тим са насочени и към още една звезда от Премиършип – Уейн Рууни.

Богатите собственици на ПСЖ възнамеряват да съберат отново в един екип бившия мениджър на Челси Карло Анчелоти, който вече е начело на клуба, и Франк Лампард.

Италианският специалист е голям фен и на нападателя на Манчестър Юнайтед, за който в последните дни се заговори, че може да напусне „Олд Трафорд“ след скандала със Сър Алекс Фъргюсън.

Катарските собственици на ПСЖ могат да си позволят да купят 33-годишния полузащитник и 26-годишния нападател, за да сформират печеливша комбинация в битката за титлата във Франция.

Според изданието, на двамата футболисти ще бъдат предложени апартаменти в близост до Шанз-Елизе, където половинките им (Кристин Блейкли и Колийн Рууни) ще бъдат на крачка от най-големите модни магазини. Дамите все пак ще бъдат и само на 2 часа и 15 минути от своите семейства и приятели, ако дори решат да хванат влака до Лондон.

До преди няколко дни основна цел на ПСЖ бе Дейвид Бекъм, но английската звезда отказа да се присъедини към клуба.