Проститутката на Уейн Рууни, която “таксува“ по 1200 паунда на час, е правила платена любов с най-малко 13 други професионални футболисти от Висшата лига, пишат медиите на Острова.

Британската фея на любовта, която е родом от Болтън, в последно време е “магнит“ за играчите от Висшата лига, които посещават известните английски нощни клубове. Апетитната госпожица Томсън, наречена още “Сочната Джен“, е спала с шестима защитници, трима полузащитници и четирима нападатели, двама от които са женени и имат деца.

Самата тя признава, че има “приятелски отношения“ с много играчи.

“Тя нарочно избира футболисти, защото те са богати, бързи и като цяло не много умни“, заяви източник. “Някои от тях тя познавала отпреди. С другите проститутката е приятелка във Facebook или е спала с тях само за една нощ. Томпсън ги подрежда в категории и дори си е изготвила каталог, който разказва подробно какви персонажи са въпросните футболисти“, допълни британският източник.

24-годишният нападател на Манчестър Юнайтед е спал с нея седем пъти за четири месеца, докато съпругата му Колийн бе бременна с първородния им син.