Поредният скандал с английски национал лъсна в таблоидите на Острова. Този път, считаният за верен съпруг Уейн Рууни блесна по бели гащи.

Според Mirror, нападателят на Манчестър Юнайтед е платил на младо момиче, за да прави секс с нея. Или иначе казано, извадил 1000 паунда, за да си направи кефа с проститутка. Няколко пъти. Още по-шокиращото обаче е, че това се е случило докато Колийн Рууни е била бременна.

Съотборникът на Димитър Бербатов е преспал с брюнетката Дженифър Томпсън цели седем пъти, в продължение на четири месеца.

Очаква се сега Уейн Рууни да бъде изхвърлен като мръсно коте от семейното имение в Чешир, след като разказът на 21-годишната проститутка лъсна на първа страница на изданието.

Въпросната Дженифър, която не спести подробностите около срещите им, разказа още, че двамата да си говорили в Skype, като Рууни е използвал фалшиво име: „Всеки път, когато се срещахме за секс, това се случваше в един и същи хотел.”

Според Mirror, Дженифър е била за първи път „резервирана” чрез онлайн агенция в Манчестър, препоръчана му от негов приятел. След това посещенията ставали без посредничеството на агенцията, за да може дамата, изпълняваща желанията на Рууни, да прибере комисионната, която иначе трябвало да плати на посредниците.

Първата среща била през юли миналата година, когато Колийн вече  била бременна в петия месец със сина им Кай.

Това не е първата забежка на Рууни. През 2004 той отново бе уличен в изневяра при това с поне три жени.