Доста интересно признание направи мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино след победата над Манчестър Юнайтед с 3:0. Той всъщност е можело да пропусне цялата развръзка в мача, която дойде в рамките на шест минути след почивката. 

И причината е чисто човешка. Аржентинецът разкри, че е имал повик от природата, който му е попречил да види третото попадение за тима си. Но едва ли съжалява за това, с оглед на факта, че "шпорите" направо смазаха опонента си. 

"Изпуснах гола на Ламела, ако трябва да бъда честен. Гледах го по телевизията в мениджърската стая на стадиона. Бях в тоалетната и чух рева на публиката, затова зарязах всичко и отидох да гледам по телевизията какво се случва", разкри с усмивка Почетино. 

Благодарение на този успех тимът му запази живи шансовете си да триумфира с титлата, като все още изостава на седем точки от лидера Лестър. Точно затова тази победа е изключително ценна, според мнението на мениджъра. 

"Показахме на съперника си, че още сме тук, че още се борим за титлата. Ако противникът ни сбърка, трябва да сме там и да реагираме. Седем точки е голямо изоставане, но ние трябва да продължим да вярваме", сподели още Почетино.