Полузащитникът Матео Ковачич заяви, че неговият съотборник в Челси Еден Азар е напълно отдаден на лондонския колос и не възнамерява да напуска „Стамфорд Бридж”. Думите на хърватския национал са доста интересни предвид факта, че като основен фаворит за подписа на Азар е сочен Реал Мадрид – клубът, който преотстъпи Ковачич при лондончани.

24-годишният халф ще играе в Челси до края на сезона и призна, че с Азар е обсъдил обстановката в испанския гранд. В същото време Ковачич призна, че неговият съиграч е изцяло концентриран върху мисията си със „сините”. „За мен Азар е невероятен футболист”, коментира Ковачич.

„Нямах идея, че е толкова добър. С лекота той би могъл да бъде един от двамата или тримата най-добри в света.”

„Той ме попита как стоят нещата в Реал, но сега сме насочили мислите си изцяло към това да направим един успешен сезон заедно, да сме напълно фокусирани върху Челси. Азар е твърдо решен да постигне велики неща с Челси”, коментира Ковачич.

Челси затваря 19-ия кръг във Висшата лига на Боксинг Дей с гостуването си срещу Уотфорд. Срещата стартира в 21,30 часа българско време, като можете да я проследите чрез прякото предаване на DIEMA SPORT 2 и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.