Вратарят на Ливърпул Пепе Рейна обяви, че тимът му има сили да преодолее дефицита от 0:1 срещу Атлетико Мадрид и да се класира на финал в Лига Европа. „Червените” загубиха в испанската столица, но Рейна бе със заслуга резултатът да не е по-сериозен, макар да не се намеси по най-добрия начин при попадението на Форлан.

„Това не е най-добрият резултат. Не играхме добре, но вярвахме, че можем да вкараме тук. Не се случи, но това е само първото полувреме, и ни чакат още 90 минути на „Анфийлд”, обясни Рейна. „Знаехме, че те ще ни натискат от самото начало, защото играят много силно на „Висенте Калдерон”.

„Знаехме и, че ще бъде много тежко в началото, но след 20-та минута мисля, че започнахме да играем по-добре, а те не създадоха много положения, с изключение на едно-две през второто полувреме. Не можем да сме доволни, но можеше да бъде и по-зле,” призна стражът.

„Ще е труден реванш, защото изоставаме, но ако някой отбор може да се справи с помощта на феновете си, това е Ливърпул. Няма съмнение в това,” добави Пепе Рейна.