Мениджърът на Болтън Оуен Койл обяви, че няма да прави специална защита за страхотната форма на Гарет Бейл, преди пристигането на Тотнъм на „Рийбок” в събота. Уелският бек се спечели куп похвали за невероятните изяви срещу Интер във вторник, когато Тотнъм постигна победа с 3:1. Наставникът на Болтън обаче сподели, че няма да се подведе по истерията около 21-годишната суперзвезда.

„Трябва да измисля план срещу целия отбор на Тотнъм,” заяви Койл. „Ако се фокусираме само върху един футболист, колкото и страхотен да е той, ще е грешно, и бързо ще се види на терена. Гарет е на топа на устата, защото игра великолепно срещу Майкон – един от най-добрите десни защитници в света, но да се концентрираме само върху него би било глупаво.”

„Тотнъм игра фантастично срещу Интер. Атмосферата бе невероятна и много се радвам, че победиха. Всички искаме да виждаме английските отбори да побеждават в Шампионската лига, защото показва защо смятаме нашето първенство за най-силното в света,” обясни Койл, който бе на трибуните на „Уайт Харт Лейн” онзи ден. „Фактът, че Тотнъм би европейският клубен шампион, го доказва.”

„В събота ние ще излезем срещу Тотнъм с уважение, но не и със страх. Знам, че когато футболистите ми показват на какво са способни, могат да побеждават,” продължи босът на Болтън. „Тотнъм не е станал изведнъж толкова добър отбор. Всеки знае как се работи там от години, и ние сме наясно кои са силните им страни. Ние искаме да играем срещу най-добрите футболисти, срещу най-добрите отбори, и в събота ни чака точно такъв мач.”

Новините от света на футбола четете със съдействието на bwin.