Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап свърши суперлативите докато описваше представянето на Гарет Бейл в мача с Интер, който англичаните взеха с 3:1. Уелският национал бе с основна заслуга за успеха на „шпорите” в Шампионската лига. Той изработи и двете попадения на Питър Крауч и Роман Павлюченко, и въпреки че сам не се разписа, напълно разпиля десния бек на гостите Майкон.

Първото попадение за селекцията на Реднап бе дело на Ван дер Ваар, а почетният гол за Интер вкара Самуел Ето’о.

„Невероятен, невероятен”, бяха първите думи на мениджърът на Тотнъм за представянето на Бейл.

„Правят му някакви тестове в момента за непозволени вещества! Невероятен е начинът, по който това момче тичаше, и тичаше, и развинти считания за може би най-добрия десен бек в света. И двата мача срещу Интер беше така, невероятно”, добави Реднап.

„Бейл притежава не само скорост, но и стамина – може да тича цял ден. Може да центрира с левия крак. Може д а стреля, може да дриблира, може и да играе отлично с глава. Разполага с всички качества. А и е страхотно момче”, Реднап продължи да сипе суперлативи по адрес на своя играч.

Освен играта на Бейл, специалистът похвали и представянето на всички своите футболисти. „Фантастичен футбол от наша страна, от първата до последната минута”, каза още мениджърът на „шпорите”.