Манчестър Юнайтед продължава да затъва в края на годината. След отпадането в Шампионската лига, продължават и трагичните изяви в Премиършип. Сега "червените дяволи" се издъниха у дома срещу борещия се за оцеляване Норич и паднаха с 1:2. 

Това беше мач номер 500 за капитана на тима Уейн Рууни, който не успя да се разпише в юбилея си, но поне асистира за попадението на тима си, дело на Антони Марсиал. Преди това обаче Камерън Джером и Алекс Тетей бяха дали преднина на "канарчетата", която се оказа достатъчна за трите точки. 

Домакините атакуваха от самото начало, като два сериозни пропуска направи Уейн Рууни. Гостите имаха своите редки шансове, но те бяха особено опасни заради слабата игра в защита на "червените дяволи". 

Това позволи на "канарчетата" да поведат насред "Олд Трафорд" в 38-та минута. Тогава след поредица слаби изяви в отбраната на домакините при една бърза контра на гостите, Нейтън Ричмънд изведе Камерън Джером зад защитата. Той финтира двама защитници и с безпощаден изстрел откри резултата. 

При този резултат дойде и почивката, въпреки опитите на домакините да изравнят. Така развръзката остана за второто полувреме, а в него последва ранен леден душ за почти целия "Олд Трафорд". 

В 54-та минута, отново след слаби изяви на защитата, Камерън Джером изведе хубаво Алекс Тетей и той с хубав удар в ъгъла не остави никакви шансове на Давид де Хеа, който дори не помръдна, преди да извади топката от мрежата си за втори път. 

След този развой "червените дяволи се хвърлиха в бесни атаки. Това даде резултат в 66-та минута, когато след едно центриране на Ашли Йънг отдясно Уейн Рууни отклони съвсем леко топката с глава, тя попадна на крака на Марсиал и французинът намали на 1:2. 

До края натискът на Юнайтед беше масиран, но гол така и не падаше. За сметка на това обаче при една от контрите Норич можеше да направи 3:1, но ударът му в 84-та минута беше избит с вещина от Де Хеа. 

В последните минути на продължението Крис Смолинг пропусна по невероятен начин. Той засече с глава центриране от центъра, но ударът му мина на няколко сантиметра в аут и така възможността за изравняване замина. 

След този развой Манчестър Юнайтед се свлече на петата позиция със своите 29 точки, като вече е на девет от върха. Норич излезе от опасната зона и вече има 17 точки.