Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер е един от кумирите на феновете в последните 18 години и за голяма част от тях е несменяем на поста си. Но явно не така смята вторият най-голям акционер при "артилеристите" Алишер Усманов. 

Руснакът разкритикува остро наставника на тима и намекна, че не е доволен от работата му. Трябва да се отбележи, че неговите искания се блокират редовно от останалите членове на Управителния съвет, но все пак е с втория най-голям пакет акции в ръководството. 

"Арсен е един от най-великите мениджъри не само в английския, но и в световния футбол. И все пак в Русия имаме една поговорка, която казва: "Покривът може да падне на главата дори на възрастната дама". Сами се сещайте какво имам предвид."

"Лично мое мнение е, че Арсенал в момента има нужда от подсилване във всяка една линия. Само така можем да играем на едно ниво с останалите велики клубове като Челси и Манчестър Сити, които сега са пред нас."

"Само когато признаеш грешките си, можеш да се отърсиш от тях. Силно се надявам, че това ще се случи и в нашия клуб", сподели руският милиардер от узбекистански произход в интервю пред "Би Би Си".