Звездата на Уулвърхемптън Раул Хименес е уверен, че тимът може да спечели мястото си в четворката, когато сезонът се възобнови.

В момента „вълците“ са намират на шестото място в класирането, преди Висшата лига да бъде спряна на 9 март заради пандемията причинена от коронавируса.

Getty Images
39 снимки

Уулвърхемптън е на пет точки от четвъртия Челси и мексиканецът е уверен, че той и съотборниците му могат да преодолеят разликата, когато двубоите се възобновят.

„Това е голямо за отбор, който преди две години спечели промоция за Висшата лига. Това е едва вторият ни сезон в елита. Знаем, че можем да го направим“, заяви Хименес.

„Можем да се борим за това и не мисля, че ще бъдем разочаровани, ако не го постигнем, но сега, когато виждаме, че можем, ще направим всичко възможно“, добави още той.

„Невероятно е да бъда част от този клуб, част от това семейство. Всички работим усилено, за да постигнем целите си и ми е много приятно да играя с моите съотборници. Всеки от нас добавя своето малко парче от пъзела. Наистина се наслаждавах на сезона до момента. Знам, че той все още не е приключил и ще продължим да се борим за мястото, което искаме“, заяви мексиканският национал.

Раул Хименес разкри още, че по време на карантината се учи да готви заедно с приятелката си.