Звездата на шотландския гранд Рейнджърс Алфредо Морелос вярва, че английския гарнд Ливърпул следи изкъсо неговите изяви и че потенциално има интерес към привличането. 

Морелос се справя по феноменален начин с екипа на състава от Глазгоу, отбелязвайки 76 гола в 128 мача, включително и 28 през настоящия сезон. 23-годишният стрелец е спряган с напускане на Шотландия, като самият той вярва, че настоящият европейски клубен шампион следи изявите му. 

"Мисля, че те са наясно с моя талант. Това особено е така, поради факта, че треньорът ни Стивън Джерард е легенда на Ливърпул", започна колумбиецът. 

"Предполагам, че негови приятели шефове и скаути идват редовно, за да ме наблюдават. Това е страхотна мотивация за мен да продължа да играя на досегашното равнище. В краткосрочен план съм част от Рейнджърс". 

"Ако продължа да вкарвам много голове, то неимоверно ще има и сериозен интерес от страна на големите европейски грандове към мен. Има време до края на сезона, така че чак тогава ще разгледам опциите си", завърши Морелос.