Отборът на Ливърпул направи фантастична минала кампания. Футболистите на Юрген Клоп триумфираха с трофея във Висшата лига по безапелационен начин и хвърлиха в луда радост многобройните си фенове.

„Червените“ вече се подготвят за следващия сезон,  който се очаква да бъде изключително вълнуващ. Същото мнение изрази и Джеймс Милнър, според когото сега напрежението върху него и съотборниците му ще бъде още по-голямо. Английският национал смята, че през новата кампания всеки ще иска да свали Ливърпул от трона и предупреди своите съотборници, че най-трудното тепърва предстои.

„Очаква ни много тежък сезон, убеден съм в това. Ние сме шампионите и всеки отбор иска да е на наше място.  Напрежението ще е огромно, а очакванията към нас са големи. Тимовете се развиват и подобряват постоянно, ако ние искаме отново титлата, трябва да станем още по-добри и да работим упорито. Висшата лига е най-силното първенство в света и всеки двубой е истинско предизвикателство. Това, че сме шампиони не бива да ни успокоява. Длъжни сме да излезем още по-гладни за победи и трофеи, и мисля, че сме готови отново да покажем силата на Ливърпул.  Искаме отново да сме шампиони и да спечелим титлата за втори пореден сезон“, каза Милнър.