Халфът на Манчестър Сити Бернардо Силва още веднъж си навлече гнева на феновете на Ливърпул. След като в началото на юли португалецът се наби на очи с това, че бе единственият играч на "гражданите", който не показа уважение към мърсисайдци по време на шампионския шпалир, организиран от играчите на Сити преди двубоя с "червените" на "Етихад", сега Силва определи феновете на Ливърпул като "жалки".

Бернардо направи това в профила си в "Туитър", като явно реакцията му бе предизвикана от злорадите коментари на привържениците на мърсисайдци по повод отпадането на Сити от Лион на 1/4-финалите на Шампионската лига.

"Сезонът завърши по много разочароващ начин за нас. Към всички фенове - съжаляваме за разочароващия сезон. Единственото, което можем да обещаем, е, че през 2020/21 ще се борим, за да се справим много по-добре и отново да започнем да печелим неща, които са важни за вас!", гласеше първият туит на играча. 

"А на всички фенове на Ливърпул, на които не им остава друго, освен да посещават профила на играч на Ман Сити, мога да кажа, че също съжалявам за тях, но по съвсем други причини... Жалко е... Вървете да празнувате вашите трофеи или си намерете партньор, пийте бира с приятели, прочетете книга... Има толкова много възможности", завърши португалският национал.