Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо се набърква в сериозен в конфликт с ръководството на клуба, пише "Mirror". Според британското издание Специалния не е доволен от парите, които са склонни да похарчат шефовете на трансферния пазар, което прави тима неконкурентно способен. 

Де Бур пак се заяжда: Моуриньо похарчи милиард и пак губи

Специалния вярва, че с подобен бюджет няма как босовете да искат високи резултати като дори си позволи да сподели тези си виждания публично след загубата с 1:2 от Севиля и отпадането съответно от осминафиналите на Шампионската лига.

Според Моуриньо парите за трансфери, които са похарчили "червените дяволи", са прекалено малки, в сравнение с покупките на основния съперник в английското първенство Манчестър Сити. 

Припомняме, че ръководството осигури около 300 милиона паунда на Моуриньо през последните две години. Босовете смятат, че подобна сума би трябвало да е напълно достатъчна, за да се постигнат резултати. 

Моу с достойна постъпка след елиминацията от Севиля

Именно тази разлика във вижданията на двете страни е повод за пораждането на конфликт. Неразбориите в Юнайтед пък дават самочувствие на ПСЖ в борбата за привличането на португалеца начело на тима.

Както е известно парижани също отпаднаха от Шампионската лига, след като бяха безкомпромисно отстранени от шампиона Реал Мадрид. Ръководството на френския гранд пък налива доста пари в отбора и очаква успехи в евротурнирите. По всяка вероятност отпадането от ШЛ ще коства на Емери поста му.