Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е категоричен, че клубът няма да се разделя с играчи под наем, а футболистите, които не попадат в неговите планове единствено и само ще бъдат продавани.

Антони Марсиал, Морган Шнайдерлен и Мемфис Депай са трима от играчите, които се очаква „червените дяволи“ да продадат през януари.

Моуриньо също така потвърди, че клубът е отхвърлил оферта на стойност 13 милиона паунда от Уест Бромич Албиън за Морган Шнайдерлен.

Манчестър Юнайтед плати 25 милиона паунда на Саутхемптън през миналата година за френския футболист, който попада в трансферните планове и на Евертън.

Мемфис Депай и Марсиал са желани от Севиля, но испанският клуб искаше двамата футболисти под наем.

„Сам Джонстън е единственият футболист, който ще позволя да бъде преотстъпен, защото той не е изиграл нито една минута за нас, а се нуждае от това да натрупа опит“, коментира Моуриньо.

„Аз не искам да продаваме футболисти. Клубът и бордът на директорите са зад мен. Аз съм казвал и преди, че ако даден футболист иска да напусне, ние нямаме право да го спираме“, добави португалецът.

„До този момент не сме получили достатъчно добри оферти, които да ни накарат да се замислим дали да си заслужава да продадем даден играч. Няма оферта, която да сме приели“, каза още Жозе Моуриньо.