Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо логично бе доволен от успеха с 2:0 над Брентфорд, който класира отбора му на финала за Купата на Лигата. Португалецът отдаде заслуженото на съперника и заяви, че градският опонент е качествен отбор.

Getty Images/Gulliver
10 снимки

"Труден мач, както и очаквахме. Бе удоволствие да анализирам Брентфорд. Да свършва домашното си. С някои отбори не е така, но с тях е така, защото знаят какво искат. Знаехме, че са труден отбор. Казах на играчите да забравят за първенството, защото Брентфорд са отбор с качество. Имахме пълен контрол над двубоя", започна Специалния.

"Знаехме, че имат потенциал да ни изненадат. Когато от тяхната дясна страна влизаха на дрибъл, бяхме подготвени. Играхме достатъчно добре, за да стигнем до финала", продължи анализа си Моуриньо.

"Имах разнообразни проекти в ръцете си в миналото преди да дойда. Всеки се различаваше и може би този е по-различен от всички останали. Страхотен клуб, но клуб без това изпълнено помощение с трофеи. Особено в последната декада. Всичко трябва да се случи стъпка по стъпка. Не става въпрос за мен и моите 24-25-26 трофея, а за играчите и клуба да спечелим заедно трофеите. Трудно е, но затова съм тук", завърши изказването си бившият наставник на Порто, Челси, Интер, Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед непосредствено след 1/2-финала на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм".