Семейство Рууни наскоро се сдоби с още един член - четвъртото дете Кас Мак. Но явно то ще бъде последното ново попълнение, поне ако се съди по думите на майката Колийн Рууни. 

"Приключих вече с ражданията, фабриката за бебета затвори. Винаги съм казвала, че искам три деца, така че с четвъртото малко се поизхвърлихме", сподели госпожа Рууни пред таблоидите в Англия и сподели дали не ѝ се иска все пак да си има момиченце след четири момчета. 

"Никога не съм била обсебена от идеята да си имам момиченце. Би било страхотно да имахме едно, но си имам четири прекрасни момчета и са ми напълно достатъчни. В нас е една истинска лудница, но приятна лудница", сподели още Колийн. 

Малкият Кас Мак се роди на 15 февруари и въпреки че все още е крехък, вече е в центъра на семейството. Щастливата майка признава, че останалите ѝ деца не спират да гушкат бебока. 

"Кай, Клей и Кит (бел. ред. другите трима синове на семейството) не спират да целуват и гушкат малкия Кас Мак. Те просто го обожават и така създават още по-голяма лудница от тази, която всъщност е домът ни", сподели Колийн Рууни.