Съпругата на Рууни – Колийн май е готова да прости пиянския запой и забежките на футболиста, който бе арестуван, след като кара пиян преди няколко седмици. Освен, че седна зад волана в нетрезво състояние, Рууни бе в компанията на знойна дама, което допълнително нажежи отношенията му с Колийн.

Колийн дава последен панс на "пияницата" Рууни

Лаура Симпсън, с която Рууни се забавлявал онази нощ, стана печално известна в последно време, а в четвъртък дори направи телевизионния си дебют в сутрешно шоу на Острова.

Според Колийн именно това е била целта на Лаура, която по думите й търсела бърза слава. Тя дори си наела личен агент, който да й съдейства и уреди участие в английската версия на риалити формата Big Brother.

Колийн хвърли пръстена на Рууни

“Колийн бе ужасно ядосана на Рууни. Колкото повече подробности по случая научава обаче, толкова повече вярва на версията на Рууни. Телевизионнното интервю на Лаура не я впечатли особено. Нейната версия за случилото се постоянно се променя, докато Рууни твърди все едно и също. Според Колийн Лаура е просто една жена търсеща слава. То отново мисли, че съпругът и е сгрешил, но за първи път се вижда някаква светлина в тунела“, коментира близък приятел на Колийн пред жълтите издания на Острова.