Съпругата на Уейн Рууни – Колийн ще даде „последен шанс“ на футболиста, след като нападателят на Евертън бе спипан да кара пиян в компанията на непозната жена.

Рууни бе арестуван след запоя, а съпругата му и трите им деца останаха при родителите на Колийн докато случаят не бъде разрешен.

Рууни бил с жена, когато го спряла полицията

Това даде повод на много медии да разпространят информациите, че Колийн подготвя развод с футболиста, а спекулациите бяха засилени допълнително от факта, че госпожа Рууни бе заснета без сватбения си пръстен на стойност 250 000 паунда.

Шумен развод чака Уейн Рууни

Колийн и Рууни имат три деца, а преди няколко седмици стана ясно, че в момента тя е бременна. Може би именно това е натежало в решението й да не поиска развод от футболиста, пишат в Англия.

„Тя е наистина бясна. Премина през какви ли не емоции. След много разговори със семейството и приятелите си, тя стигна до решението да не прекратява брака си с него. Тя е майка на три деца, а четвъртото е на път да се роди и иска да запази семейството си заедно“, коментира близък приятел на Колийн Рууни.

По-късно обаче съпругата на футболиста публикува интересен статус в социалните медии, който навежда на мисълта, че не е простила на половинката си.

„Бих искала да се срещна с всички тези мои близки приятели, които ме познават толкова добре“, написа тя.