Юношата на Ливърпул Джонджо Шелви сподели в просторно интервю, че има една-едничка мечта в своя живот. Тя не е свързана с футболно дълголетие или огромни финансови постъпления – напротив, Шелви желае да комуникира с извънземни.

26-годишният Шелви не вярва, че съществуват извънземни, но смята, че хората ще живеят в съвсем различно измерение след смъртта си, където ще срещнат същества, които нямат общо с тукашните.

„Не смятам, че има извънземни, но със сигурност има нещо, което не е тук сред нас. Искам да се срещна с тези същества и да проведа разговор. Когато човек умре, то аз смятам, че има прераждане в друго измерение, което няма общо с тукашното, но не вярвам за общоприетите извънземни, за които говорят на земята”, сподели халфът на Нюкасъл.

Гологлавият полузащитник също така сподели с кой би желал да вечеря, както и с човек, който е починал.

„Искам да вечерям с Тайгър Уудс, а от хората, които не са сред нас, то бих искал да хапна с Майкъл Джексън”.

В английско предаване Шелви се похвали и с новите си зъби, след като се е подложил на медицинска процедура. Той изтъкна, че това е най-хубавото нещо в тялото му, както и като нещо, което е направил досега.

„Ако не говорим за футбол, то със сигурност новите ми зъби са най-хубавото нещо. Хората казват, че са страхотни и това ме радва”, завърши Шелви.