Вратарят на Тотнъм Юго Лорис подписа нов дългосрочен договор с клуба. Стражът, който само след дни навършва 30 години, ще остане при "шпорите" до 30 юни 2022 г. Тогава ще е вече на 35 години. 

С удължаването на контракта му ръководството на лондончани продължава линията, която следва в последните седмици, да предлага нови и по-добри финансови условия на най-добрите си играчи. 

Досега нови договори с Тотнъм подписаха Хари Кейн, Кристиан Ериксен, Ерик Дайър, Дани Роуз, Кайл Уокър и Ян Вертонген. В близките седмици и месеци се очаква и другите водещи играчи на клуба да преподпишат. 

"Много съм щастлив от този ход, по този начин искам да покажа колко съм обвързан с клуба и да му се отплатя за доверието. Вярвам изцяло в този проект и силно се надявам най-добрите ни години да са пред нас", сподели Лорис при подписването на контракта. 

Той дойде на "Уайт Харт Лейн" от Лион през август 2012 г. и бързо се наложи като титуляр. Досега има 189 мача за "шпорите", но му липсва единствено да спечели отличие с тях.