Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино изрази твърда увереност, че президентът на клуба Даниел Леви ще се справи успешно с преговорите за нови договори с Уго Лорис и Хари Кейн.

Двете звезди на „шпорите“ претендират за по-добри възнаграждения и клубът е готов да им предостави такива, но само в рамките на утвърдения таван. Към този момент и Кейн, и Лорис искат много повече, но на този етап Даниел Леви е категоричен, че няма намерение да надхвърля лимита от 100 хиляди паунда седмично.

Френският страж на Тотнъм получава най-високата заплата към момента – по 90 хиляди паунда на седмица, като не смята да намаля претенциите си. Цялата ситуация може да доведе до сериозни проблеми в клуба както в случай, че Леви удовлетвори исканията им, така и при обратния сценарий.

„Аз съм спокоен, вярвам на 100 процента в клуба и на президента Даниел Леви. Той върши фантастична работа тук. Бъдещето ни изглежда обещаващо“, коментира Почетино.

„Всички наши играчи желаят да се отдадат на клуба и мисля, че видяхте доста примери за това през последните месеци.“

И Кейн, и Лорис имат договори за още няколко години, така че незабавна продажба отпада от сметките, дори и те да откажат подновяването на споразуменията си.

Тотнъм се завръща към мачовете във Висшата лига в неделя, когато има лондонско дерби срещу Уест Хем.