Поставеният под огромно напрежение мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е провел едно футболно полувреме разговор със своите футболити след мача с Валенсия. Английският тим не успя да надвие „прилепите” във втори мач от груповата фаза в Шампионска лига у дома, правейки 0:0 на „Олд Трафорд”.

Манчестър Юнайтед прави един от най-слабите си стартове в историята в Премиър лийг, след като има едва десет точки от седем изиграни мача. Отборът вече отпадна от Купата на Лигата, а в ШЛ се движи сравнително добре, след като от два мача има четири точки.

Миналият уикенд пък Юнайтед загуби от Уест Хем във Висшата лига, а след слабото представяне срещу Валенсия, то на Жозе му е кипнало. Пред Daily Mail хора от щаба на Специалния са споделили, че са били шокирани от високия глас от наставника на „червените дяволи” спрямо играчите.

Хората, близки до Моу, твърдят, че най-атакувани са били Пол Погба, Антони Марсиал, Ерик Баи, Алексис Санчес и Антонио Валенсия, които са едни от най-критикуваните лица в тима от Манчестър.

Има информации, че в тима има две разделения на лагери, като едните са твърдо зад настоящия наставник, докато другите искат незабавна промяна на мениджърския пост.