Ръководството на Арсенал няма намерение да приеме каквато и да е оферта за Алексис Санчес, пише Sky Sports.

Според изданието артилеристите не са склонни да продават, тъй като времето им за преговори е силно ограничено с оглед на това, че трансферният прозорец в Англия затваря тази вечер.

Пеп прати хората си за Санчес

Артилеристите се очаква да получат 40 милиона паунда от Ливърпул за футболиста Алекс Окслейд-Чембърлейн, който вече на практика е стъпил с двата крака в тима от Мърсисайд. Това означава, че лондончани със сигурност имат пари за харчене, но в последните минути не биха искали да направят погрешна стъпка и да ги похарчат необмислено.

Вижте! Окс облече фланелката на Ливърпул!

Както е известно най-голям интерес към Санчес проявява Манчестър Сити. От клуба дори пратиха делегация в Чили, къдетото в момента звездата на артилеристите е на лагер с националния отбор.

Според медиите на Острова в сряда „гражданите” са вдигнали мизата за чилиеца на 70 милиона паунда, но не са пожелали да включат в офертата и Рахийм Стърлинг, който пък попада сред желаните от Арсен Венгер.

Всяко нещо си има цена: Срещу колко Арсенал би продал Санчес?

Хората на Хосеп Гуардиола очакват във всеки един момент развитие по случая със Санчес, но ако Сити не предложи и футболист на Арсенал, то лондончани по-скоро ще изчакат официалното затваряне на трансферния прозорец