Футболистът на Манчестър Сити Кевин де Брюин очевидно наблюдава със засилен интерес случващото се около Алексис Санчес. По-рано през деня се появи информация, че “гражданите” са готови да предложат оферта Арсенал за 29-годишния чилиец от 20 милиона паунда, а към нея да включат и Рахийм Стърлинг. Самият Санчес дори поиска да напусне лагера на националния отбор на Чили, за да финализира своя трансфер в следващите 24 часа.

Сити слага всичко на масата за Санчес, дори и своя звезда

“Наложи се да чакам много, за да бъда трансфериран в Манчестър Сити (б.р. преди да премине в английския гранд през 2015 година Де Брюин бе играч на германския Волфсбург). Тогава всички тренировки в Германия бяха отворени за медии и всеки път камерите и фотоапаратите бяха насочени към мен. Беше леко досадно, тъй като бях почти сигурен, че ще подпиша съвсем скоро със Сити. Въпреки това трябваше да чакам 2 или 3 седмици и всеки ден, в който се прибирах вкъщи, се чудех какво се случва. В един момент ми казваха, че мога да вървя, в другия че трябва да остана. Не беше никак приятно”, каза Де Брюин.

Ман Сити не включва Агуеро в сделката за Алексис

“Санчес е много добър играч. Ще бъде страхотно, ако се присъедини към нас. Сити се справя много добре на трансферния пазар това лято и ако от ръководството го искат, със сигурност ще направят всичко, за да го вземат”, допълни той.