Звездата на Арсенал може и да е на лагер с националния отбор в Чили, но това не може да попречи на Хосеп Гуардиола да изпрати делегация, която да финализира трансфера му в Манчестър Сити.

Всяко нещо си има цена: Срещу колко Арсенал би продал Санчес?

Според информация на The Telegraph „гражданите” ще направят всичко по силите си, за да изкушат артилеристите и те да склонят да продадат звездата си преди затварянето на летния трансферния прозорец.

Ако двете страни успеят да се договорят, то делегацията в Чили ще свърши останалата работа. По последна информация Сити е предложил нова, по-висока оферта за нападателя в размер на 70 милиона паунда.

Арсенал отхвърли с лека ръка милионите на Сити за Санчес

Има огромен шанс лодончани все пак да приемат офертата на тима от Манчестър, тъй като договорът на Санчес изтича през следващото лято и рискът да си тръгне като свободен агент никак не е малък.

Арсенал поискаха Сити да включи към сделката Рахийм Стърлинг.”Гражданите” обаче са склонни единствено да платят определена сума за чилиеца и в никъв случай не желаят да се разделят със свои играчи.

Борусия Дортмунд извади оферта за Дракслер

The Telegraph допълва, че артилеристите може да инвестират получената сума от „гражданите” в нов играч и в последните минути да се включат с оферта за футболиста на Пари Сен Жермен Юлиан Дракслер.