Сензационно Бристол Сити отстрани Манчестър Юнайтед за Карабао Къп, а след двубоя емоциите сред футболисти, треньори и фенове бяха неописуеми. 

Сензация в Англия: Юнайтед е аут срещу тим от Чемпиъншип

Неслучайно мениджърът на отбора Лий Джонсън обяви, че тези футболисти влизат за вечни времена в историята на клуба от Чемпиъншип. "На моменти ние изглеждахме като отбора от Премиършип. Тези момчета влизат във фолклора."

"Невероятно е. Не знам какво да кажа. Играхме брилянтно, както го правим през  целия сезон", сподели пък донеслният победата Кори Смит.

Според защитника Джо Брайън, реализирал първия гол в мача, самоувереността на отбора е помогнала за знаменития успех. "През този сезон не влизаме в нито един мач, мислейки, че ще загубим. Мисля, че сме много уверени и вярваме в себе си. Показахме го днес."

А за своя гол, сподели: "Не знам. Наистина. Просто стрелях и влезе. Няма да си спомня много докато не го видя."

"Дойдох в клуба, когато бяхме в Лига 1. Следващата година бяхме около зоната на изпадащите в Чемпиъншип. Тази година сме брилянтни. По-младите играчи се развиват и някои навлизат в своите най-силни години. Стадионът бе невероятен. Хубаво е да даваме на феновете такъв сезон."

"Да сме в жребия с три от най-добрите отбори в страната. Всички очакваха топ 4 отборите в страната да бъдат в жребия за полуфиналите. Невероятно е."