Мениджърът на Челси Томас Тухел призна, че няма как да е щастлив от последните два мача на своя отбор, визирайки загубата от Уест Хям във Висшата лига в Англия и равенството със Зенит в групите на Шампионската лига. Челси направи 3:3 с руския тим в последен мач от група Н и остана на втора позиция, на две точки от лидера Ювентус.

"Ако тренираш Челси и допуснеш шест гола в два мача, не е добър показател. Четири пъти водехме и изпуснахме победата в тези срещи", заяви Тухел по повод загубата с 2:3 при гостуването на Уест Хям през уикенда.

"Не мисля, че можем да говорим за индивидуалното представяне на играчите днес, защото никой не може да е доволен. Въобще не е моментът да обсъждаме индивидуалности", добави германецът сред срещата със Зенит в сряда.

"Поведението ни се променя, когато водим, а това е нещо, което не трябва да допускаме. Правим нещата, които искаме на високо ниво, така че е нормално да изразходваме много усилия. Ако променяш поведението си, когато имаш преднина, позволяваш на съперника да те накаже", коментира още Тухел.

"Ако нямаш късмет, както ние, това може да ти се случи. Предизвикателството е да намалиш тази възможност до минимум. Трябва да повишим концентрацията и интензитета на игра", завърши германският треньор.