Страхотни новини: Сър Алекс е напълно адекватен

Треньорската легенда сър Алекс Фъргюсън дава все по-окуражаващи знаци за здравословното си състояние. След като днес излезе от изкуствената кома, в която беше поставен заради мозъчния кръвоизлив и последвалата операция, вече е ясно и какви са били първите му думи към медиците. 

Вестник "Сън" се добра до вътрешна информация от болницата, в която е поставен той. Според източниците на изданието, бившият мениджър на Манчестър Юнайтед е провел напълно адекватен разговор с лекуващия го лекар и се поинтересувал какво точно е състоянието му и как ще протече лечението му. 

Според въпросния източник на изданието, първоначалните прогнози на лекарите са оптимистични, а семейството и близките му са държани постоянно в течение какви грижи се полагат за него и как ще продължи възстановяването му. 

В същото време, Фърги е получил уверение от играчите на Юнайтед, че ще играят за него във финала за ФА Къп на 19 май срещу Челси. Те са му обявили, че искат от него да гледа мача по телевизията и да им стиска палци да победят в негова чест. 

Свързани материали

  • Добри новини: Сър Алекс излезе от кома, вече говори Добри новини: Сър Алекс излезе от кома, вече говори
  • Гигс: Сър Алекс е боец, ще се оправи Гигс: Сър Алекс е боец, ще се оправи
  • Лекарите ще мълчат за Фърги, разкриха има ли положителни знаци Лекарите ще мълчат за Фърги, разкриха има ли положителни знаци
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Англия Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън

Англия