Стилиян Петров разкри любопитната реакция на своя син Кристиян, след като големият български футболист е разкрил пред него новината, че има намерение да се завърне на футболния терен с екипа на Астън Вила.

Изненадващата новина на Стан зарадва цялата футболна общественост в България, както и феновете на Астън Вила, които виждат в Петров надежда за бъдещето на любимия им отбор.

Само в Gong.bg: Видео от изповедта на Стенли и думите му за Лестър

Вила вече официално изпадна в Чемпиъншип, а през следващия сезон Стилиян ще опита да помогне за бързото завръщане в Премиършип.

Култова обаче била реакцията на 9-годишния Кристиян: "Виждал ли си как играе Вила напоследък, наистина виждал ли си?", казал синът на Стилиян на своя татко.

Пред журналисти в Бирмингам Стан сподели, че има и други оферти, но смята, че има недовършена работа във Вила.

След известно разубеждаване обаче Кристиян дал своето позволение на татко си. "Миналата вечер четях книга и му казах за днес (вчера б.р.) и какво ще обявя", разказа Стан.

"Той отговори: 'Татко, за кой отбор ще играеш?' Казах му 'Бих искал да играя отново за Вила'.

"Той се обърна към мен и каза: 'Виждал ли си как играе Вила напоследък? Наистина виждал ли си?' Уточних го с него. Казах му като баща, опитах да обясня, че отборът преминава през нещо такова, но най-важното е как ще отвърнат и ще се прегрупират."

"Казах му 'Следващата година Вила ще са много добри и ще се завърнат в Премиършип. Той каза 'Ще съм щастлив, но можем ли да го обещаеш?' Трябва да му обещая, а това е голямо обещание. Не обичам да нарушавам обещанията си", завърши Стилиян.

Опитът на Стенли може само да помогне на Астън Вила