Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер остана доволен след победата с 3:0 като гост на Тотнъм, с която „червените дяволи“ измиха срама от тежкото поражение с 5:0 от Ливърпул на „Олд Трафорд“ миналата седмица.

Норвежецът сподели, че успехът срещу „шпорите“ е бил изграден върху упорита работа и дисциплина.

36 снимки

„Разбира се, когато печелиш с 3:0 и топката не лети в нашата врата - толкова много, че Де Хеа няма нужда да прави спасявания - това е хубаво. Понякога във футбола късметът е за нас, а понякога срещу нас“, заяви Солскяер.

„Варан е топ играч. Той чете играта добре, бърз е и много опитен. Завръщането му е много важно за нас. Всички голове са страхотни. Първият е основният. Почти три години съм мениджър тук, а тренировъчната сесия на Единсон Кавани от вторник, бе най-добрата, която някой е правил. Старците поведоха атаката днес. Кристиано е най-добрият. Ако не вкара, той все още е фокусиран върху следващия момент. Какъв гол“, продължи норвежецът.

„Днешната победа е изградена върху упорита работа, дисциплина и държане на топката далеч от нашата цел. Пространството се отваря, особено когато вкарате първи. Първият гол винаги решава как ще завърши мача“, каза още Солскяер.