Нападателят на Уест Хeм Анди Керъл играе най-добре с глава измежду всички нападатели в света, сигурен е мениджърът на тима Славен Билич. 

Хърватският специалист направи това изявление, след като Керъл наниза три гола с глава във вратата на Арсенал в съботното дерби, завършило 3:3, и даде сериозна заявка за място в състава на Англия за Евро 2016.

Керъл беше безкомпромисен на два пъти в края на първото полувреме, а след почивката направи обрата пълен. Бившият нападател на Нюкасъл и Ливърпул изигра последния от 9-те си мача с националната фланелка през ноември 2012-а година, след което попадна във въртележка от контузии.

"Анди Керъл има всичко за един нападател. Няма кой да го спре. А когато играе с глава, може би е най-добрият в света. Просто трябва да се опази от контузиите и ще видите за каква резултатност става дума", каза още Билич.

Здравенякът игра на Евро 2012 в Полша и Украйна и всички помнят магическото му изпълнение с глава срещу Швеция, а сега напомни за най-добрите си времена с три попадения в мрежата на Арсенал.

Попитан дали се надява да бъде извикан и за първенството във Франция, той отвърна: "Без никакво съмнение. Но аз съм с увереността, че ако продължавам по същия начин и оставащите мачове до края на сезона, ще получа покана"./БТА


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS