Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е сочен за един от най-големите темерути във Висшата лига. Специалния е известен с по-особения си характер, но когато е в настроение умее да проявява симпатично чувство за хумор. Португалецът показа забавната си страна по време на пресконференцията на „червените дяволи“ преди шампионатния мач с Ливърпул. Специалистът си направи смешна закачка с един от присъстващите журналисти.

Юнайтед е най-задлъжнелият клуб в Европа и то с разлика

Представителите на медиите бяха подредили своите записващи устройства и микрофони на бюрото пред Моуриньо, но по време на неговото изявление един от поставените на плота телефони звънна. Леко учуден Жозе отговори на повикването и се пошегува с притежателя на апарата: „Търсят те от TalkSport“. След това дамата от другата страна на „слушалката“, чийто глас се чуваше в микрофоните, продължи да говори, а Моуриньо отново направи пауза и каза: „Изчакайте една секунда“.

След това притежателят на телефона тръгна към португалеца, взе го и се извини за случилото се.

Жозе разреши на Сър Алекс да се вози в автобуса на Юнайтед

Манчестър Юнайтед посреща Ливърпул на 15 януари от 18.00 часа българско време. Срещата ще може да проследите по DIEMA SPORT и по GONG PLAY. Преди двубоя тимът от Театъра на мечтите е шести в класирането с 39 точки. „Мърсисайдци“ са втори с 44.