Един от хората в ръководството на Манчестър Сити Омар Береда отговори на изказването на Юрген Клоп, че клубове като Манчестър Сити, Пари Сен Жермен, Барселона и Реал Мадрид действат с бездънни бюджети.

Двата съперника от миналогодишната битка за титлата във Висшата лига Манчестър Сити и Ливърпул се изправят отново на 4-ти август в двубой за Къмюнити Шилд, генералната репетиция преди първия кръг в първенството. От двата лагера не закъсняха да подновят съперничеството макар и извън терена, като Береда контрира думите на Клоп от преди няколко дни.

"Не знам защо правят такива коментари и защо толкова държат да гледат какво правят другите клубове. Не сме ядосани, а по-скоро любопитни защо гледат колко сме изхарчили“, отсече Береда.

"Ние нямаме проблем с техните инвестиции. Истината е, че всеки клуб използва средствата си, както намери за добре. Да казваш, че ние, ПСЖ, Барселона и Реал инвестират винаги по 200 милиона не е вярно. Ние не гледаме какво правят другите“, завърши шефът на "гражданите“.