Новият мениджър на Челси Маурицио Сари не е щастлив от факта, че халфът Уилиан „забрави” да се върне в лагера на Челси поради паспортни проблеми.

Челси отказа три оферти за бразилския полузащитник от Барселона през това лято, като бразилецът трябваше да се завърне на тренировъчната база на Челси в Кобъм поради проблеми с личните документи. Клубът позволи на своето крило да се забави, но ситуацията за мениджъра Маурицио Сари не е от най-приятните. Случката не се нрави на никой на „Стамфорд Бридж”, след като бразилският халф е едно от имената, спрягани най-горещо за трансфер.

„Исках да говоря с него преди да отговарям на тези ваши въпроси”, сподели Сари, след като бе попитан дали Уилиан ще се завърне в Челси в сряда.

„Не знам, но не съм и щастлив с тази ситуация. Като се видим, то ние ще говорим, за да видим какъв е проблемът. Дали е странно? Така смятам”, сподели Сари след контролната среща с Арсенал (1:1).

Босът на Челси потвърди, че юношата Калъм Хъдсън-Одой ще бъде част от неговите планове за предстоящия сезон, след като младият футболист направи добра подготовка със „сините”.

„Той е много млад играч, но не бива да бързаме с интегрирането му. Ще остане и ще тренира с нас и, когато има възможност, то той ще играе”, заяви Маурицио Сари.

Челси ще изиграе първият си официален мач за новия сезон, като ще спори с Манчестър Сити за „Къмюнити Шийлд” в неделя от 17.00 часа.

Срещата може да наблюдавата по DIEMA SPORT 2.