Мениджърът на Челси Маурицио Сари съвсем не е сигурен за бъдещето си. Всъщност, още в четвъртък сутринта той може да се окаже безработен, ако не спечели предстоящия в сряда вечерта мач с Тотнъм от междинния кръг във Висшата лига, пише вестник "Сън". 

Според изданието, италианецът ще има среща с висшето ръководство на "сините" още в рамките на деня във вторник. На нея ще се обсъждат резултатите му до момента, както и скандалът с Кепа Арисабалага на финала за Купата на Лигата. 

Вторият случай изглежда почти приключен, като сега ще се разискат само имиджовите последици от него. Но източниците на изданието са категорични, че над Сари ще надвисне ултиматум за победа над Тотнъм и ако не го изпълни, още на следващия ден ще се сбогува с поста си. 

Лондончани имат и готов фаворит за неговата позиция. Това е Зинедин Зидан, който е без работа от май миналата година, след като напусна Реал Мадрид, но самият французин не изглежда особено изкушен от възможността да поеме Челси. Иначе неустойката на Сари е 5 млн. паунда, най-ниската в ерата "Роман Абрамович".