Португалската суперзвезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо е призовал съотборниците си да окажат подкрепа към поставения под сериозно напрежение мениджър на отбора Оле Гунар Солскяер с изявите си на терена.

„Manchester Evening News“ твърди днес, че нападателят е обявил в съблекалнята, че всички играчи, независимо дали са изгубили вяра в норвежеца и неговите тактически решения, трябва да дават максимума от себе си на терена и да подкрепят треньора, докато той остане на поста си.

Въпреки всички спекулации, че Солскяер може да бъде уволнен всеки момент, последните индикации са, че норвежецът засега остава на поста си и ще води отбора в дербито с Тотнъм през уикенда. Гостуването в Лондон ще бъде 165-ият двубой, в който норвежецът ще изведе Манчестър Юнайтед като мениджър.

По-рано се появиха информации, че Солскяер има три мача, в които да докаже, че заслужава да остане начело на „червените дяволи“.

„MEN“ пише още, че част от играчите на 20-кратния шампион на Англия са загубили доверие към Солскяер основно заради решенията, които взима при избора на състав. Те недоумяват защо футболисти като Джеси Лингард и Дони ван де Беек почти не получават шанс, при положение че се представят силно по време на тренировките на отбора.